Prognoza meteo Romania 24 – 25 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Decembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 24 Decembrie

În cea mai mare parte a țării, valorile termice se vor situa peste cele specifice datei, însă vremea se va menține vântoasă. Astfel, vor fi viteze în general de 40…50 km/h, însă ziua în sudul Transilvaniei, al Olteniei și al Munteniei rafalele vor depăși local 55…65 km/h. În zona montană vor fi viteze de peste 80…90 km/h, iar la altitudini mari rafalele vor depăși 110…120 km/h – ziua în Carpații Meridionali și de Curbură, iar noaptea în Carpații Orientali. Vor fi înnorări în jumătatea de nord a țării și precipitații pe arii relativ extinse, sub formă de ploaie în vest, mixte în nord-vest, centru, nord-est și în zonele montane joase. La altitudini mari la munte va ninge viscolit și local se va depune strat de zăpadă. Izolat vor fi condiții de polei în Transilvania, nordul Moldovei și în zonele deluroase. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil și cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Temperaturile maxime se vor situa în general între 2 și 14 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade.

În București, vremea va fi în continuare vântoasă, cu viteze în general de 40…50 km/h. Cerul va fi variabil. Temperatura maximă va fi de 10…12 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania 24 - 25 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 - 25 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 - 25 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Luni 25 Decembrie 2023,

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an (temperaturi în medie cu 8…14 grade peste norme), însă pe parcursul zilei vântul va mai avea intensificări în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil în sud-sud-vest, dar va avea înnorări în restul țării. Va ploua în Maramureș, local în Transilvania și Crișana și izolat în estul teritoriului, iar la munte, în special în Munții Apuseni și în Carpații Orientali, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. Vântul va avea rafale în general de peste 70…90 km/h la altitudini mari la munte, dar intensificări locale și temporare (viteze de până la 45…55 km/h) vor fi în prima parte a intervalului și în zonele joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 1 și 8 grade. La sfârșitul intervalului, în vest și în sud-vest, vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti,  vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an, dar se va menține vântoasă pe parcursul zilei când temporar rafalele vor atinge 40…50 km/h. Cerul va fi variabil. Temperatura aerului va avea valori cu peste 10 grade mai ridicate decât mediile climatologice, cu o maximă în jurul a 17 grade și o minimă de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania 24 - 25 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 - 25 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply