Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 26 Decembrie

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și doar izolat ploi slabe în nord și nord-est. La altitudini foarte mari, trecător vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, unde rafalele vor mai depăși 60…70 km/h, iar pe alocuri și la viteze mai mici (45…55 km/h) și în Maramureș, Crișana și Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Se va semnala ceață, dimineața doar izolat, iar noaptea, local în zonele joase, în special din vest și centru.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii decembrie, cu o temperatură maximă de 15…17 grade și o minimă de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply