Prognoza meteo Romania 29 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Decembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Decembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 29 Decembrie

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, temporar cu nebulozitate joasã sau ceaţã în zonele joase de relief, mai ales în prima parte a zilei şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în a doua parte a intervalului la munte, în special în zona înaltã a Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 14 grade, iar cele minime se vor situa de la -6…-4 grade în depresiuni şi pânã la 6…7 grade pe litoral.

La BUCUREȘTI,

Temperaturile vor fi în continuare mai mari decât cele specifice perioadei, astfel, maxima va fi de 11…12 grade, iar minima de 0…2 grade. Cerul va fi variabil, dar cu probabilitate ridicatã de ceaţã – dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat

Prognoza meteo Romania 29 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 29 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply