Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2023 – 1 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2023 – 1 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 31 Decembrie

Regimul termic va fi caracterizat de valori, în special diurne cu mult mai mari decât cele climatologic specifice finalului lunii decembrie. În regiunile extracarpatice pe arii restrânse dimineața, și local noaptea va fi nebulozitate joasă și ceață, în timp ce în restul intervalului dar și al zonelor cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile intramontane și 7 grade pe litoral.

În București, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la finalul lunii decembrie, în special în orele amiezii când temperatura maximă va atinge 10…11 grade. Dimineața și în a doua parte a nopții, vor fi nori joși și ceață, iar în restul timpului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad, mai scăzută în zona periurbană, spre -2 grade.

Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2023 - 1 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2023 - 1 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2023 - 1 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Luni 1 Ianuarie 2024,

Valorile termice se vor menține peste normele perioadei. În regiunile intracarpatice vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului, iar începând din orele serii ploile se vor extinde treptat. La munte, la altitudini mari, în nordul Carpaților Orientali și în zona Munților Apuseni vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă și ceață local dimineața și pe arii restrânse noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane, iar la viteze mai mici și în nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade.

In Bucuresti,  valorile termice se vor menține peste cele normale în această perioadă din an, astfel că maxima va fi de 9…10 grade, iar minima de 1…3 grade. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă și ceață dimineața și în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2023 - 1 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 31 Decembrie 2023 - 1 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply