Prognoza meteo Romania 2 – 3 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 – 3 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Marți 2 Decembrie

Vremea va fi caracterizată tot de temperaturi peste cele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și va ploua, local în sudul țării, în nord-vest și izolat în rest. La altitudini mari la munte, pe alocuri vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, în special la altitudini mari în Carpații Orientali și Occidentali, iar la viteze mai mici și în zonele joase din nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 12 grade, iar cele minime între -6 grade în estul Transilvaniei și 6 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, în special în sud și sud-est, se va semnala ceață.

În București, valorile termice vor fi în continuare mai mari decât cele normale, astfel că maxima va atinge 9…11 grade, iar minima va fi de -1…1 grad. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi condiții de ploaie slabă ziua. Vântul va sufla în general slab. Mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață.

Prognoza meteo Romania 2 - 3 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 2 - 3 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 2 - 3 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Miercuri 3 Ianuarie 2024,

Regimul termic se va menține tot peste cel specific datei. Cerul va avea înnorări și va ploua în vestul, nord-vestul, centrul țării și pe suprafețe mici în rest. La munte, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla în general moderat, iar în zona montană înaltă va fi tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti,  regimul termic se va menține tot peste cel specific datei, maxima va fi de 9…11 grade, iar minima de 3…5 grade. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie reduse. Vântul va sufla moderat. Mai ales dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 2 - 3 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 2 - 3 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply