Prognoza meteo Romania 4 – 5 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Joi 4 Decembrie

Vremea se va încãlzi faţã de ziua anterioarã, în special în regiunile extracarpatice, şi va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 şi 15 grade, iar cele minime între 0 şi 8 grade. Pe parcursul zilei vor fi înnorãri temporare şi va ploua pe arii extinse în vestul, sud-vestul şi centrul ţãrii şi local în rest. Noaptea, cerul se va degaja în mare parte din ţarã, iar ploi slabe vor mai fi doar pe arii restrânse, îndeosebi în centrul şi sud-vestul ţãrii. La munte, cantitãţile de apã vor mai depãşi izolat 10…15 l/mp, iar la altitudini mari precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri la munte, îndeosebi în Carpaţii Orientali, Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, cu viteze la rafalã de 60…80 km/h şi de peste 90…100 km/h pe creste, dar local şi temporar şi în zonele joase de relief, în general cu viteze de 45…55 km/h. Dimineaţa şi noaptea, izolat, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţã

În București, vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va avea unele înnorãri dupã-amiaza şi seara, când vor fi condiţii pentru ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafalã de pânã la 35…40 km/h. Temperatura maximã va fi de 13…15 grade, iar cea minimã de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 4 - 5 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 4 - 5 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 4 - 5 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Vineri 5 Ianuarie 2024,

Vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii, cu maxime termice cuprinse, în general, între 6 şi 15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a intervalului în vestul ţãrii, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri ziua, pe alocuri în est şi la munte, cu viteze mai mari în zona înaltã a Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime se vor situa între -3 şi 8 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã spre -7 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, pânã la 10 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în zonele joase din centru, sud şi est se va semnala ceaţã.

In Bucuresti,  vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 2…3 grade. Spre sfârşitul intervalului va creşte probabilitatea de formare a ceţii.

Prognoza meteo Romania 4 - 5 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 4 - 5 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply