Prognoza meteo Romania 6 – 7 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Sâmbătă 6 Decembrie

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în nordul Moldovei și 17 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 10 grade, cu cele mai mari valori în sud-est. Cerul va avea înnorări temporare și local vor fi precipitații slabe, la început în vestul, centrul și nordul țării, apoi și în celelalte zone, iar la altitudini mari la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană, în Banat și în Dobrogea, iar noaptea și în nordul Munteniei. Dimineața și noaptea, pe alocuri va fi ceață.

În București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare și mai ales din a doua parte a nopții va ploua slab. Vântul va sufla slab în timpul zilei și moderat noaptea. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, cu valori mai mici în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 6 - 7 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 6 - 7 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 6 - 7 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Duminică 7 Ianuarie 2024,

Vremea se va răci semnificativ în Moldova, mai ales în nordul și centrul regiunii. În restul teritoriului, ziua va fi mult mai cald decât în mod obișnuit pentru această dată, însă noaptea valorile termice vor scădea semnificativ față de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații pe arii relativ extinse. În jumătatea de nord a Moldovei și la munte treptat vor predomina ninsorile, în Maramureș și în Transilvania va ploua, apoi vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în rest vor fi ploi ce se vor transforma în timpul nopții local în lapoviță sau ninsoare. Pe alocuri vor fi cantități de apă însemnate și se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei în vest, nord-vest și est, însă cu viteze mai mari noaptea în Moldova și Bărăgan, unde rafalele vor depăși 55…65 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 16 grade, cu valori mai mici în nordul Moldovei, iar cele minime se vor încadra în general între -8 și 4 grade. Pe alocuri dimineața se va forma ceață.

In Bucuresti,  valorile termice se vor menține peste cele specifice datei, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare.

Prognoza meteo Romania 6 - 7 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 6 - 7 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply