Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Luni 8 Ianuarie

Vremea va fi predominant închisă și se va răci accentuat în toate regiunile, devenind geroasă noaptea în mare parte din Moldova și local în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe parcursul zilei în Transilvania, Oltenia, Muntenia și Dobrogea se vor semnala precipitații mixte, iar în rest va ninge și cu precădere în estul țării pe alocuri vor mai fi depuneri de polei. Noaptea, temporar va ninge slab cantitativ în majoritatea regiunilor. Vântul va continua să prezinte intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu rafale în general de 55…70 km/h, viscolind temporar ninsoarea și amplificând senzația de frig. Temperaturile maxime se vor încadra între -7…-6 grade în nordul extrem al Moldovei și 7 grade în zona deluroasă a Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -12 și -2 grade. 

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi închisă și se va răci accentuat. Ziua, temporar vor fi mai ales ploi, iar din orele serii și pe parcursul nopții va ninge. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade.

Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply