Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 13 Ianuarie

Vremea se va menține rece, îndeosebi dimineața și noaptea. În Maramureș, Transilvania, Moldova și în zonele montane aferente vor fi înnorări și temporar va ninge slab, iar în celelalte zone cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, mai ales în zona înaltă a Carpaților Orientali, unde în cursul nopții rafalele vor putea depăși 80…90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada, dar ușoare intensificări se vor semnala ziua și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor situa între -5 și 5 grade, iar cele minime între -10 și -2 grade, izolat mai scăzute în Transilvania și Moldova. Pe alocuri vor fi condiții de ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua anterioară, se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -8…-5 grade

Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply