Prognoza meteo Romania 14 – 15 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 14 Decembrie

Valorile de temperatură vor fi în creștere față de ziua precedentă, astfel că în regiunile sudice se vor situa peste normele specifice perioadei, iar în rest vor fi în jurul normelor. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 11 grade, iar minimele între -8 și 2 grade. Cerul va avea înnorări și va ninge local la munte și în Maramureș și izolat în Transilvania și în nordul Moldovei, iar în Banat și Crișana pe spații mici vor fi precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane (rafale în general de 80…90 km/h), viscolind ninsoarea, dar pe alocuri și în zonele joase, în special din sud. Izolat vor fi condiții de ceață.

În București, valorile de temperatură vor fi în creștere față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar minima de -5…-3 grade.

Prognoza meteo Romania 14 - 15 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 14 - 15 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 14 - 15 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Luni 15 Ianuarie 2024,

Regimul termic va fi în general peste ceea ce ar fi normal la mijlocul lunii ianuarie. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații în vest, nord-vest și centru și pe arii mai restrânse în rest. La munte, în Transilvania, Maramureș și Moldova vor predomina ninsorile, în Banat și Crișana vor fi precipitații mixte, iar în celelalte regiuni mai ales ploi. Pe alocuri se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari viscolind trecător ninsoarea și pe arii restrânse și în zonele joase de relief, cu o probabilitate mai mare în cele intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -5 și 1 grad. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti,  cerul va fi temporar noros și, mai ales în cursul nopții, vor fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura va fi mai ridicată decât în mod obișnuit datei, cu o maximă în jur de 8 grade și o minimă de -1…1 grad.

Prognoza meteo Romania 14 - 15 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 14 - 15 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply