Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 18 Ianuarie

Vremea va deveni caldă pentru această dată, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 4 și 15 grade, iar cele minime între -1 și 8 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, local în Moldova și Oltenia și pe arii restrânse în rest, iar la altitudini mari, la munte, vor fi precipitații mixte. Pe alocuri în vest și în nord-vest vor fi cantități de apă însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în special pe parcursul zilei în regiunile vestice și nord-vestice și izolat în centrul și estul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h. Îndeosebi noaptea, pe areale mici, se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va deveni caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua slab, mai ales în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply