Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 20 Ianuarie

Vremea va continua sã se rãceascã în toatã ţara, accentuat în sud şi în sud-est, urmând astfel ca valorile de temperaturã sã se situeze în jurul celor normale pentru aceastã perioadã. Ziua vor fi înnorãri şi va ninge în regiunile sudice şi sud-estice, precum şi în Carpaţii Meridionali şi doar pe alocuri în cele centrale, iar noaptea cerul se va degaja treptat. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri locale în prima parte a intervalului în sud şi sud-est, în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, cu viteze la rafalã în general de 45…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 5 grade, iar cele minime între -15 grade în depresiuni şi -2 grade pe litoral. Mai ales noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã în zonele joase.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va rãci accentuat, însã valorile de temperaturã vor deveni normale pentru aceastã datã, astfel cã maxima se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -6…-5 grade. În prima parte a intervalului vor fi înnorãri şi va ninge, iar vântul va avea intensificãri cu viteze de pânã la 45 km/h. Noaptea, cerul se va degaja treptat, iar vântul va slãbi în intensitate.

Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply