Prognoza meteo Romania 21 – 22 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 – 22 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 21 Decembrie

Vremea va fi în general frumoasă, dar dimineața și noaptea local va fi ger în zonele deluroase și izolat în cele de câmpie. Cerul va fi variabil. Dimineața, dar mai ales noaptea, local în regiunile extracarpatice și depresionare și izolat în rest se va semnala ceață sau nori joși stratiformi. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în Moldova și în Carpații de Curbură (viteze la rafală în general de 35…45 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în depresiuni și în jurul a 7 grade în zona deluroasă din sud, iar cele minime se vor situa între -12 și -2 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până în jurul a -16 grade.

În București, vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă de -9…-6 grade. Cerul va fi variabil, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 21 - 22 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 - 22 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 - 22 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Luni 22 Ianuarie 2024,

În regiunile intracarpatice, temperaturile vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă, iar în rest, ele vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. În cursul zilei, cerul va fi variabil spre senin. Noaptea vor fi înnorări în vestul, centrul și nordul țării, iar în Crișana și Maramureș, izolat vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova, sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime, în general între -11 și 0 grade. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură.

In Bucuresti,  temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -8…-6 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 21 - 22 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 - 22 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply