Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 23 Ianuarie

Cerul va fi variabil în regiunile estice și sud-estice și va avea înnorări temporare în rest. Vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare, local la munte, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, iar noaptea izolat posibil și în Muntenia și Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă (rafale de 70…90 km/h), dar pe alocuri și în estul, sud-vestul și centrul țării. Temperaturile maxime se vor situa între -5 și 8 grade, iar cele minime în general între -6 și 0 grade. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în continuare rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări în timpul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a -2 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply