Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 26 Ianuarie

Pe parcursul zilei, valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de normele perioadei în nord, centru și nord-est unde vor fi înnorări mai persistente și precipitații în general slabe -predominant sub formă de ninsoare pe alocuri în Transilvania și jumătatea de nord a Moldovei și izolat în Maramureș. În restul zonelor, temperaturile vor fi în continuare mai ridicate decât cele specifice perioadei, cerul va fi temporar noros și pe spații mici, trecător vor fi precipitații mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 10 grade. Noaptea, nebulozitatea și precipitațiile vor cuprinde îndeosebi regiunile intracarpatice; la munte, în nord și în centru vor predomina ninsorile, în vest vor fi mai ales ploi, iar în rest, cu totul izolat vor fi precipitații mixte. Pe suprafețe mici vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla tare în zona montană înaltă, cu rafale în general de 70…90 km/h, viscolind ninsoarea, dar va avea intensificări mai ales ziua și în Moldova, Transilvania, Oltenia și Dobrogea unde se vor putea depăși 45…55 km/h și pe spații restrânse, cu viteze mai mici, în rest. Temperaturile minime vor fi în mare parte apropiate de cele specifice perioadei și se vor încadra în general între -8 și 2 grade.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice diurne se vor situa peste cele normale în ultima decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros, dar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu rafale de 35 km/h ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul a 8 grade, iar cea minimă, mai scăzută față de noaptea precedentă, va fi de -5…-2 grade.

Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply