Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 31 Ianuarie

Valorile termice diurne vor crește ușor în cea mai mare parte a țării, însă dimineața și noaptea va fi în continuare rece, local geroasă în Transilvania. Cerul va fi variabil în vestul, nordul și centrul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între -1 și 12 grade, cu cele mai mari valori în zonele deluroase din Muntenia, iar cele minime se vor situa între -8 și 0 grade, mai mici în depresiunile Carpaților Orientali până în jurul a -15 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -7…-4 grade.

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply