Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 3 Februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată, astfel că vor fi maxime cuprinse în general între 4 și 12 grade, iar minimele se vor încadra între -6 și 4 grade. Cerul se va înnora treptat dinspre nord-vest și mai ales din orele serii vor fi precipitații slabe în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie, exceptând Maramureșul și Transilvania unde în cursul nopții trecător vor fi și lapoviță sau ninsoare. La munte vor predomina ninsorile. Pe alocuri vor fi condiții de polei, cu o probabilitate mai mare în Moldova. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană, cu rafale mai intense îndeosebi pe creste, dar local la viteze mai mici – în a doua parte a intervalului și în sud-vestul și nord-estul teritoriului. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa peste mediile climatologice ale începutului de februarie. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad, mai scăzută în zona preorășenească spre -5 grade. Cerul va fi mai mult senin ziua și se va înnora treptat noaptea, când trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply