Prognoza meteo Romania 7 Februarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Februarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Februarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 7 Februarie

Vremea se va menține deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 10 și 18 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade. Vor fi înnorări temporare în vest, centru și nord și pe arii restrânse precipitații slabe, mai ales în zona montană și submontană. Acestea vor fi sub formă de ploaie și trecător lapoviță și ninsoare la altitudini de peste 1700 m. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va continua să aibă intensificări la munte, cu viteze de 60…80 km/h, în special în zona înaltă a Carpaților Orientali, iar în zonele joase de relief va sufla moderat, local și temporar cu intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii februarie, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…6 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu viteze la rafală de până la 40…45 km/h.

Prognoza meteo Romania 7 Februarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 Februarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply