Prognoza meteo Romania 7 Februarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Februarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Februarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 8 Februarie

Valorile de temperatură se vor menține peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi mai mult senin în sudul și sud-estul teritoriului, dar cu înnorări temporare în rest. Va ploua slab, local în Maramureș și izolat în Crișana, Transilvania și nordul Moldovei, iar în Carpații Orientali și în Munții Apuseni, la altitudini de peste 1700, trecător vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, unde vor fi rafale în general de 60…80 km/h, dar pe arii restrânse și în nord-vest, centru și sud (viteze de 40…50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 18 grade, iar minimele între -1 și 8 grade. Izolat, dimineața va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile de temperatură se vor menține cu mult peste mediile multianuale. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar minima de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 7 Februarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 Februarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply