Prognoza meteo Romania 9 Februarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Februarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Februarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 9 Februarie

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii februarie, cu valori termice semnificativ mai ridicate față de normele perioadei, atât ziua, cât și noaptea; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 10…12 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 19…20 de grade local în sudul Olteniei, Muntenia și Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 1 și 10 grade. Înnorările vor fi persistente în regiunile nordice și nord-vestice unde va ploua; ploile vor fi mai frecvente și în general moderate cantitativ (10…20 l/mp) în Maramureș și dealurile Crișanei, precum și în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni (unde la altitudini foarte mari vor fi precipitații mixte). În celelalte regiuni, cerul va fi variabil ziua și temporar noros în cursul nopții, însă ploi izolate vor fi posibile doar în Banat. Vântul va avea intensificări locale în zona montană înaltă, cu viteze de 80…100 km/h în special în masivele nordice, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări în nord-vest și izolat în centru. În orele dimineții, izolat se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii februarie, cu valori termice semnificativ mai ridicate decât cele normale. Cerul va fi variabil ziua și temporar noros în timpul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania 9 Februarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 9 Februarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply