Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 10 Februarie

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii februarie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade, iar cele minime, în general între 1 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea în jumătatea de vest a teritoriului, însă probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul și sud-estul teritoriului, precum și în zona montană înaltă. Dimineața și noaptea, îndeosebi în regiunile extracarpatice și în depresiuni, izolat se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 19…20 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, iar spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply