Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 15 Februarie

Valorile termice vor continua să scadă, însă în majoritatea zonelor pe parcursul zilei se vor menține peste mediile climatologice ale perioadei, iar noaptea se vor apropia de acestea îndeosebi în regiunile intracarpatice; astfel, cele maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -5 și 3 grade. În jumătatea de est a teritoriului, înnorările vor fi persistente, iar în celelalte zone, cerul va fi temporar noros ziua, apoi se va degaja treptat. Vor fi precipitații în general slabe -predominant ploi pe alocuri în sudul și în estul țării, mixte pe arii restrânse în centru și fulguieli la munte; în celelalte zone, precipitații trecătoare vor fi posibile doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile estice și sud-estice, în extremitatea de sud-vest, precum și în zona montană înaltă, cu rafale în general de 45…55 km/h. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Procesul de răcire a vremii va continua. Cerul va fi mai mult noros, trecător va ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 10 grade și cea minimă va fi de 2…4 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply