Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 17 Februarie

Valorile termice se vor situa peste cele normale la această dată în cea mai mare parte a țării; astfel, maximele se vor încadra între 5…6 grade în estul Dobrogei și 14…16 grade în Banat și Crișana, iar minimele vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 4…5 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi slabe, pe arii restrânse în estul și sud-estul teritoriului, iar în a doua parte a intervalului, local mai ales în nord-vest, nord și parțial în centru. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply