Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 27 Februarie

Vremea va fi în continuare mult mai caldã decât normal în aceastã perioadã din an în aproape toatã ţara, cu precãdere în vest şi nord-vest, deşi valorile termice vor scãdea uşor în regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8…11 grade pe litoral şi în deltã şi 20…21 de grade în zonele deluroase din vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade, mai scãzute în depresiunile din estul şi sud-estul Transilvaniei, spre -5 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, pânã la 9…10 grade. Cerul va fi în general variabil, însã dimineaţa şi mai ales noaptea, pe alocuri în sud şi în est, vor fi nori joşi şi ceaţã (cu probabilitate mai mare în Dobrogea unde pot persista); în a doua parte a intervalului, înnorãri temporare vor fi şi în regiunile vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale în Banat, în sudul Transilvaniei şi în dealurile Crişanei, precum şi pe crestele Carpaţilor Meridionali.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice, deşi în scãdere uşoarã, vor caracteriza o vreme mult mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil în mare parte a intervalului, însã în orele dimineţii şi cu probabilitate mai mare în a doua parte a nopţii vor fi nori joşi şi ceaţã. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply