Prognoza meteo Romania 8 Martie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 martie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 8 Martie

Valorile de temperatură se vor situa în jurul normelor specifice perioadei. Pe parcursul zilei nebulozitatea va persista în cea mai mare parte a țării și va ploua slab, local în Banat și Crișana și cu totul izolat în celelalte regiuni. Îndeosebi în Carpații Occidentali și Meridionali, pe arii restrânse va ninge. Seara și noaptea cerul va deveni variabil, iar mai ales în vest și centru, local se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade, iar minimele în general între -6 și 4 grade.

La BUCUREȘTI,

Valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar minima de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 Martie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply