Prognoza meteo Romania 10 – 11 Martie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Martie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 10 Martie

În țară, vremea va continua sã se încãlzeascã, astfel încât va deveni caldã, iar cu precãdere în vestul ţãrii chiar deosebit de caldã. Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 şi 18 grade, iar cele minime între 0 şi 11 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã spre -2 grade. Cerul va fi variabil ziua, dar va deveni mai mult noros pe parcursul nopţii. Va ploua slab, mai ales în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse în jumãtatea vesticã a teritoriului şi cu totul izolat în rest. La altitudini mari, în special în Carpaţii Occidentali şi Meridionali vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele masivelor sudice şi vestice, iar pe alocuri şi cu viteze mai mici şi în zonele joase de relief. Izolat, în regiunile extracarpatice, dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã.

În București,  vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 15 grade, iar cea minimã va fi de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 10 - 11 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 - 11 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 - 11 Martie 2024 #Romania #vremea

Luni 11 Martie 2024,

În țară, cerul va fi mai mult noros şi va ploua în jumãtatea de sud-vest a ţãrii şi pe arii restrânse în rest. Pe crestele montane vor fi precipitaţii mixte. Pe alocuri se vor acumula cantitãţi mai mari de apã. Vântul va avea intensificãri în toate regiunile, dar cu precãdere în cele vestice, estice şi sudice, precum şi la munte. Valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât cele normale la aceastã datã, cu maxime ce se vor încadra în general între 10 şi 18 grade şi minime între 2 şi 9 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo Romania 10 - 11 Martie 2024 #Romania #vremea

In Bucuresti,   cerul va fi mai mult noros, iar în cursul nopţii va ploua. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificãri. Valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât cele normale la aceastã datã, cu o maximã de 13…15 grade şi o minimã de 5…7 grade.

Prognoza meteo Romania 10 - 11 Martie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply