Prognoza meteo Romania 14 Martie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Martie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 martie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 14 Martie

Valorile termice diurne vor crește față de intervalul anterior, cu precădere în regiunile extracarpatice și se vor situa ușor peste normele perioadei în cea mai mare parte a țării. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări și va ploua local în centru și pe alocuri în zonele submontane și în sudul teritoriului, iar la munte, la peste 1500 m altitudine, vor fi ninsori sau lapoviță. Noaptea, precipitațiile se vor mai semnala izolat, iar cerul va deveni treptat variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 0 și 5 grade. În special în a doua parte a nopții, pe arii restrânse va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va avea înnorări mai ales ziua când vor fi posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. La sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață

Prognoza meteo Romania 14 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 14 Martie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply