Prognoza meteo Romania 17 – 18 Martie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Martie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 17 Martie

Valorile termice vor continua să se situeze peste cele specifice datei, cu precădere în sud și în est. Cerul va avea înnorări și în prima parte a intervalului va ploua pe arii relativ extinse în vest, nord, centru și pe arii restrânse în rest, iar noaptea îndeosebi în centru, est și sud-est. Ploile vor fi și sub formă de aversă, iar pe alocuri vor fi posibile cantități de apă mai însemnate. În zona montană înaltă vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, în vest și în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade. Izolat se va forma ceață.

În București,  vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii martie. Cerul va fi temporar noros, iar în cursul nopții probabilitatea pentru ploaie va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2024 #Romania #vremea

Luni 18 Martie 2024,

Vremea se va răci față de ziua precedentă, astfel că valorile termice se vor apropia de normele climatologice specifice datei în regiunile nord-vestice, nordice, precum și în centru, dar în rest vor rămâne mai ridicate decât acestea. Cerul va fi temporar noros. La munte, pe arii relativ extinse, vor fi precipitații mixte la altitudini sub 1200 m și predominant sub formă de lapoviță și ninsoare la altitudini peste 1200 m. În zonele joase de relief local va ploua slab, iar intervale și cu lapoviță și ninsoare, vor fi în Moldova, Maramureș și Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, pe arii restrânse cu ușoare intensificări, cu precădere în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 16 grade, iar cele minime între -3 și 6 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2024 #Romania #vremea

In Bucuresti,   cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply