Prognoza meteo Romania 23 Martie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Martie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 martie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 23 Martie

Vremea va fi în general frumoasă și va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în regiunile vestice, nord-vestice, centrale și la munte, unde pe suprafețe mici va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, mai ales în cursul nopții, în vestul țării și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -2 grade, unde se va forma brumă. Dimineața și noaptea, izolat, se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi frumoasă și va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 1 grad.

Prognoza meteo Romania 23 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Martie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply