Prognoza meteo Romania 28 Martie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Martie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 martie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 28 Martie

Vremea se va încălzi în majoritatea zonelor, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 23 de grade, iar cele minime între -1 grad în estul Transilvaniei și 11 grade în sudul Banatului și pe litoral. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua, mai ales sub formă de aversă, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, Oltenia și local în celelalte regiuni. Izolat vor fi descărcări electrice, iar în nord-vestul teritoriului, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. La altitudini mari la munte vor fi precipitații mixte, cu precădere noaptea. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 40…50 km/h. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață în depresiuni și în regiunile extracarpatice.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va încălzi. Cerul va avea înnorări temporare ziua, când vor fi averse slabe, apoi se va degaja. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe parcursul zilei (viteze în general de 40…50 km/h). Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă va fi de 4…7 grade.

Prognoza meteo Romania 28 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 28 Martie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply