Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 4 Martie

Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei în nord-vestul și în centrul țării și se vor situa peste cele specifice în prima decadă a lunii aprilie în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade. Cerul va avea înnorări în nord-vest și centru, iar în celelalte regiuni acestea vor fi temporare. Va ploua în Crișana, Maramureș, local în Banat, Transilvania și izolat în rest. În zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, pe alocuri cu ușoare intensificări, îndeosebi la altitudini mari la munte, precum și în sud-vest și centru. În cursul nopții, izolat vor fi condiții de ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice se vor situa în continuare peste cele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply