Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Sâmbătă 13 Aprilie

Valorile termice se vor situa în continuare peste cele specifice datei, astfel maximele vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, iar minimele între 4 și 15 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei când pe alocuri la munte și doar izolat în restul teritoriului vor mai fi averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană, în Transilvania și Moldova.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice se vor situa în continuare peste cele specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…12 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale intervalului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply