Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Marți 16 Aprilie

 În jumătatea de sud-est a teritoriului vremea se va menține extrem de caldă pentru această dată, local călduroasă după-amiaza, însă în rest valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent, mai semnificativă în Crișana și în Maramureș. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra de la valori de 19…21 de grade în nord-vest și până la 33 de grade pe arii restrânse în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 7 și 17 grade. Instabilitatea atmosferică se va accentua și se va manifesta începând cu orele după-amiezii, prin înnorări, averse, însoțite și de descărcări electrice în Banat, Crișana, Marmureș, iar mai ales spre seară și noaptea și în Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei și local în Muntenia. Vor fi condiții de grindină, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, îndeosebi în zonele de deal și de munte cantitățile de apă vor fi în general de 20…30 l/mp. Spre sfârșitul nopții, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi posibile precipitații mixte. Local și temporar vântul va prezenta intensificări în general cu viteze de 50…60 km/h, în zona înaltă, cu peste 75…80 km/h, iar pe timpul ploilor poate lua aspect de vijelie. 

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, călduroasă după-amiaza, cu o temperatură maximă de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul nopții când vor fi condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply