Prognoza meteo Romania 17 Aprilie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Aprilie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Miercuri 17 Aprilie

Valorile termice vor continua sã scadã, astfel cã în vestul, centrul şi nordul ţãrii se vor situa sub normele perioadei, în timp ce, în rest, vor caracteriza în continuare o vreme mult mai caldã. Cerul va avea înnorãri şi va ploua local în nord-vest şi pe arii extinse în rest. Vor fi mai ales averse, iar în regiunile sud-estice se vor semnala descãrcãri electrice şi cantitãţile de apã vor fi mai însemnate, vor depãşi pe alocuri 20…30 l/mp. La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, îndeosebi spre searã şi noaptea se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, precum şi în Dobrogea şi local în Muntenia şi sudul Moldovei, cu rafale de 50…70 km/h. Temperaturile maxime se vor situa de la 9 grade în nordul Moldovei pânã la 29 de grade în Dobrogea continentalã, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în general instabilã şi se va rãci. Cerul va avea înnorãri şi vor fi perioade cu averse, cel mai probabil dupã orele amiezii însoţite şi de descãrcãri electrice şi intensificãri ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

Prognoza meteo Romania 17 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 17 Aprilie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply