Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Sâmbătă 20 Aprilie

Vremea va fi rece îndeosebi în orele dimineții și ale nopții. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor. Va ploua posibil moderat cantitativ în Dobrogea, estul Munteniei și în sudul Moldovei, precum și în sudul Banatului, iar în celelalte regiuni ploi slabe vor fi pe spații mici. În zona montană, local se vor semnala precipitații slabe care la peste 1700 m altitudine vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-estul teritoriului, cu viteze mai mari pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi mai rece decât normal în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări, vor mai fi condiții de ploaie, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 17 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply