Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Marți 23 Aprilie

Cerul se va înnora în toată țara, aria ploilor se va extinde dinspre sud și va cuprinde treptat toate regiunile, iar vântul se va intensifica. Vor fi mai ales averse, iar izolat vor fi posibile descărcări electrice. În zona montană, se vor semnala precipitații mixte, iar la altitudini foarte mari vor predomina ninsorile. Pe alocuri, se vor acumula cantități de apă de peste 15…20 l/mp, iar în sud-vest și la munte de peste 30…40 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în toate zonele, cu viteze mai mari pe crestele montane (peste 80…90 km/h), în sud-vest și în centru. Temperaturile maxime vor caracteriza o vreme rece pentru această dată în jumătatea de sud a țării, dar se vor situa peste normele perioadei în nord-nord-vest și se vor încadra în general între 10 și 19 grade; minimele termice vor fi cuprinse între 4 și 12 grade. Izolat se va semnala ceață, cu probabilitate mai mare în primele ore în nord și în centru.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi rece pentru ultima decadă a lunii aprilie, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vântul se va intensifica, cu rafale de până la 45…55 km/h. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply