Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Miercuri 24 Aprilie

Vremea se va încălzi în Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, iar în rest valorile termice vor scădea față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe la începutul intervalului în jumătatea nordică a teritoriului și izolat în rest. Începând cu orele prânzului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin înnorări accentuate, averse și descărcări electrice, local în vestul, nordul și centrul țării și izolat în rest, iar noaptea pe arii restrânse și în regiunile sud-estice. La altitudini foarte mari la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări în prima parte a intervalului în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și nordul Munteniei și al Dobrogei, cu viteze în general de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade, iar cele minime în general între 3 și 13 grade. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă va fi de 22…23 de grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 7…10 grade.

Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply