Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Joi 25 Aprilie

În sud-estul țării valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, iar în rest vremea se va răci. În Transilvania, Moldova, Muntenia și cea mai mare parte a Oltenei și a Dobrogei cerul va fi mai mult noros și se vor semnala averse. Cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp, iar mai ales în sud-est se vor semnala descărcări electrice. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și averse se vor semnala pe suprafețe mici. La munte, la altitudini de peste 1500 m, cu precădere în Carpații Meridionali și Orientali, vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Noaptea, cerul se va degaja în cea mai mare parte a teritoriului, iar ploile se vor restrânge treptat către nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul, estul și centrul teritoriului, dar și asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în estul Transilvaniei și 25 de grade în estul Munteniei și Dobrogea continentală, iar cele minime între 0 și 12 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiuni, unde spre sfârșitul intervalul vor fi condiții de brumă. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va răci. Pe parcursul zilei și la începutul nopții cerul va fi mai mult noros și vor fi averse slabe, posibil însoțite de descărcări electrice, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 3…7 grade.

Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply