Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Sâmbătă 27 Aprilie

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în cea mai mare parte a țării, astfel că valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, iar înnorări trecătoare, averse slabe și posibil descărcări electrice se vor semnala izolat, cu o probabilitate mai mare în zona montană și în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 1 grad. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply