Prognoza meteo Romania 1 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Miercuri 1 Mai

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai mari decât cele normale pentru începutul lunii mai în cea mai mare parte a ţãrii. Îndeosebi din orele serii, cerul se va înnora treptat în sud-estul şi în centrul ţãrii, iar în restul teritoriului va fi variabil. Noaptea, temporar va ploua, local în Dobrogea şi în Muntenia şi pe alocuri în Transilvania. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului, iar ziua, temporar şi în sudul, centrul şi nord-vestul teritoriului, precum şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade pe litoral şi 25 de grade în vest şi nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 13 grade.

La BUCUREȘTI,

Regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru debutul lunii mai. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate noaptea, când temporar va ploua slab. Vântul va sufla moderat, temporar cu uşoare intensificãri pe parcursul zilei, cu viteze la rafalã de pânã la 45 km/h. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 10…12 grade.

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 1 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply