Prognoza meteo Romania 4 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Mai 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Mai 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Sâmbătă 4 Mai

Valorile de temperatură se vor menține în jurul mediilor multianuale. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice în Banat, Oltenia, local în Muntenia, pe arii restrânse în Dobrogea și izolat în rest. În regiunile sud-vestice, pe spații mici, vor fi posibile cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 13 grade.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară și noaptea vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 21 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Prognoza meteo Romania 4 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 4 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply