Prognoza meteo Romania 11 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Mai 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Mai 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Sâmbătă 11 Mai

Vremea va fi ușor instabilă, iar valorile termice, în creștere, se vor situa în jurul normelor perioadei. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi va avea înnorări temporare în special în zonele montane și submontane unde pe alocuri va ploua mai ales sub formă de aversă și pe spații mici vor fi posibile descărcări electrice; în restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice vor continua să crească ușor și vor fi normale pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Prognoza meteo Romania 11 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 11 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply