Prognoza meteo Romania 14 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Marți 14 Mai

Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse, izolat însoțite de descărcări electrice, local în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în rest. La altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor, iar în a doua parte a nopții în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 23 de grade, iar cele minime în general între 1 și 10 grade. Izolat se va forma ceață, iar mai ales în depresiunile din estul Transilvaniei va fi brumă.

La BUCUREȘTI,

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 18…20 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Prognoza meteo Romania 14 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 14 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply