Prognoza meteo Romania 15 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Mai 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Mai 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Miercuri 15 Mai

În cea mai mare parte a țării, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. Pe parcursul zilei vor fi înnorări în general persistente în sud și est și temporare în celelalte regiuni. Cu precădere după-amiaza și seara vor fi averse și descărcări electrice, pe alocuri în zonele montane și submontane și doar izolat în restul teritoriului. La altitudini mari vor fi posibile precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Noaptea, cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sud-vestice, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, unde vor fi perioade cu rafale ce vor depăși 50…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, cu cele mai ridicaste valori în vestul Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, mai scăzute în zonele depresionare din estul Transilvaniei, până în jurul a 0 grade

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în general persistente ziua, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…9 grade, cu cele mai mici valori în zona periurbană.

Prognoza meteo Romania 15 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 15 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply