Prognoza meteo Romania 16 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Joi 16 Mai

Valorile termice vor avea variații față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării, dar vor continua să caracterizeze o vreme mai rece decât normal în majoritatea regiunilor, cu excepția celor vestice și nord-vestice unde se vor situa în jurul celor obișnuite la mijlocul lunii mai. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, temporar cu înnorări îndeosebi în est, sud și la munte unde izolat vor fi posibile ploi slabe; începând din orele serii, nebulozitatea se va accentua în regiunile sud-vestice unde local vor fi averse în general moderate cantitativ și izolat descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și în zona montană unde rafalele vor depăși 70…90 km/h și pe alocuri, cu viteze mai mici, în nord-vest și centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 22 de grade, ușor mai ridicate în vest și nord-vest; minimele termice vor fi cuprinse între -1…0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 14 grade în extremitatea de sud-vest.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține răcoroasă, deși valorile termice vor fi în ușoară creștere. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 16 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply