Prognoza meteo Romania 18 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Sâmbătă 18 Mai

Vremea se va încălzi în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei mai ales în nord-vestul, nordul și centrul țării, dar și în zonele montane, unde local vor fi averse și descărcări electrice. Pe alocuri, cantitățile de apă vor fi însemnate și izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în Moldova, estul Munteniei și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 27 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, cu valori mai ridicate în sudul Banatului și în Dealurile de Vest. Noaptea, pe alocuri, se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 18 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply