Prognoza meteo Romania 19 – 20 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 19 – 20 Mai 2024 #Romania #vremea.

Găsiți în permanență actualizarea precipitațiilor în această pagină: Prognoza meteo Romania.

Radar Romania

Duminică 19 Mai

Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării, dar și local instabilă după-amiaza și noaptea. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ziua local la deal, la munte și izolat în celelalte regiuni, iar noaptea în vest, în sud-vest și pe arii restrânse în rest. Pe alocuri cantitățile de apă vor fi însemnate și vor depăși 20…30 l/mp. Izolat va cădea grindină și vor fi vijelii. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în sudul Banatului și pe crestele montane, dar de scurtă durată și asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, mai scăzute pe litoral și în deltă unde se vor înregistra 17…19 grade; minimele termice vor fi cuprinse în general între 8 și 15 grade. 

În București,  vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade și cea minimă va fi de 10…12 grade.

Prognoza meteo Romania 19 - 20 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 19 - 20 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 19 - 20 Mai 2024 #vremea

Luni 13 Mai 2024,

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, în jumătatea de vest a țării, la deal, la munte și doar pe suprafețe mici în celelalte regiuni. Aversele vor avea și caracter torențial, pe alocuri vor fi însemnate cantitativ și va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, ușor mai ridicate în dealurile Banatului.

Prognoza meteo Romania 19 - 20 Mai 2024 #vremea

In Bucuresti,   vremea va fi schimbătoare. Cerul va fi temporar noros și vor fi perioade cu averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade

Prognoza meteo Romania 19 - 20 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply