Prognoza meteo Romania 21 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Mai 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Mai 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Marți 21 Mai

Vremea se va încălzi și în regiunile sudice, astfel la nivelul întregii țări se vor înregistra valori termice peste mediile climatologice specifice acestei date. Pe parcursul zilei va predomina o vreme însorită, însă mai ales începând cu orele serii, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice în Oltenia, Banat și în Crișana, local în Transilvania și Maramureș și izolat în celelelate regiuni. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă în general de 15…20 l/mp și izolat de peste 30 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Vântul va prezenta intensificări în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, unde va atinge viteze în general de peste 60…70 km/h, local și temporar și la o intensitate mai redusă și în sud, centru și est, dar se va intensifica pentru scurt timp și în timpul averselor când vor fi pe arii restrânse și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade, cu valori ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va încălzi față de zilele precedente. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a nopții când va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo Romania 21 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 21 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply