Prognoza meteo Romania 25 Mai 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Sâmbătă 25 Mai

Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când vor fi averse și descărcări electrice în zonele montane și submontane și pe arii mai restrânse în nord-estul, centrul și sudul teritoriului. Pe spații mici ploile vor avea caracter torențial și se vor înregistra cantități de apă de peste 15…20 l/mp. Izolat vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și vestul Carpaților Meridionali (peste 55…65 km/h) și local, cu viteze mai mici, în Dobrogea, nordul Moldovei, Transilvania, Oltenia și Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, mai scăzute în zonele depresionare din estul Transilvaniei, spre 3…4 grade. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în continuare frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu probabilitate de înnorări, averse și descărcări electrice după-amiaza, dar se va degaja noaptea. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, trecător cu rafale de până la 35…40 km/h. Temperatura maximă va fi în jur de 27 de grade și cea minimă de 11…12 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Mai 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply