Prognoza meteo Romania 2 – 3 Iunie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 2 – 3 Iunie 2024 #Romania #vremea.

Găsiți în permanență actualizarea precipitațiilor în această pagină: Prognoza meteo Romania.

Radar Romania

Duminică 2 Iunie

În țară, vremea se va menține caldă, călduroasă în orele amiezii în sudul și în estul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, ziua pe alocuri îndeosebi în regiunile nordice și la munte, iar seara și noaptea, local în cele sud-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul ploilor, iar în prima parte a intervalului temporar în nordul Carpaților Orientali, în special pe creste unde rafalele vor depăși 70 km/h, iar la viteze mult mai mici, pe arii restrânse și în nord-vest, centru și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, vestul Dobrogei și sudul Moldovei, iar cele minime între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20…21 de grade pe litoral.

În București,  vremea se va menține călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2024 #vremea

Luni 3 Iunie 2024,

În țară, vremea va fi în continuare caldă în cea mai mare parte a țării, local călduroasă în est și sud-est. Începând din orele amiezii gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere în sudul, vestul și în centrul teritoriului, precum și la munte, cu precădere în zona Carpaților Meridionali și Occidentali, și se va manifesta prin accentuarea înnorărilor, averse, frecvente descărcări electrice, izolat grindină și vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă, îndeosebi în intervale scurte de timp, pe arii în general restrânse vor fi însemnate. În celelalte regiuni, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și la intensități mai mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral.

Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2024 #vremea

In Bucuresti,   vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 2 - 3 Iunie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply